O nama

Sto Posto Bend uskoro proslavlja DECENIJU uspešnog rada! Od samog osnivanja nastupa u gotovo neizmenjenom sastavu, i u međuvremenu postaje jedan od NAJTRAŽENIJIH BENDOVA ZA SVADBE i ostale vrste proslava. U saradnji sa Grand Produkcijom snima pesmu "LUDI KAMEN", koja ubrzo postaje pravi svadbeni HIT!

Uz sve to, stotine uspešno odsviranih svadbi i drugih proslava doprinosi da, zahvaljujući ogromnom iskustvu, Sto posto bend danas bude VRHUNSKI BEND i vaš pravi izbor za svaku priliku.

VEOMA BITNA STVAR: Bend koji zna šta je potrebno da se atmosvera dovede do usijanja, i sigurno neće dozvoliti da bilo koji pojedinac (gost), negativno utiče na izbor repertoara (samim tim i atmosferu), naručivanjem neprikladnih pesama u određenom trenutku, bez obzira na debljinu novčanika!

Odlikuje nas veoma energična i živa svirka, kao i sjajan scenski nastup, uz pesme različitih muzičkih žanrova kao i vrhunsko ozvučenje, rasveta, a sve to kako bi se postigao savršen sklad i nezaboravna atmosfera na vašim proslavama.

Članovi benda

Bubnjar i šef a može se reći i stub benda. Uz Dušku, Dragana, u bendu je od samog osnivanja. Ovog momka krase mnoge osobine među kojima se posebno ističu odlična organizacija i autoritet. Zahvaljujuci njegovoj viziji Sto posto bend je ono što jeste – pravi bend za vas koji će se uz vrhunski kvalitet izvođenja i dobru atmosferu potruditi da vaša slavlja budu nezaboravna.

- Uroš, bubnjevi

Pored svih muzičkih sposobnosti, poseduje i izuzetnu harizmu, zbog koje neće ostati neprimećen bilo gde da se nalazi. Zadužen je za pozitivnu atmosferu u bendu.

- Stefan, klavijatura

Gitarista benda. Ovog momka ćete prepoznati po širokom, srdačnom osmehu i pozitivnoj energiji koju emituje oko sebe. Nezamenljivi član benda koji je definitivno najzaslužniji za harmoniju koja vlada, i to upravo zbog svog stava. On je tu da osmeh ne bi nestajao i sa vašeg i sa našeg lica.

- Dragan, solo gitara

U bendu je od samog osnivanja i bez nje Sto Posto ne bi bio ono što jeste. Veliki je profesionalac koji poseduje izuzetne glasovne sposobnosti. Odličan izvođač svih muzičkih žanrova (narodne, novokomponovane, zabavne muzike…). Ona je pozitivna, komunikativna i prava miljenica publike.

- Duška, vokal

”Dva u jednom” Solo klavijatura i vocal Sto posto benda. Da smo napisali obrnutim redosledom: ”Vokal i solo klavijatura”, opet ne bismo pogrešili jer stvarno je teško reći da li ovaj momak bolje svira ili peva. Jednom rečju pravi UMETNIK. Balade su mu uža specijalnost i možda ste baš Vi ti kome će ovaj sjajni i autentični vocal pevati dok budete igrali svoj prvi ples!

- Mladen, solo klavijatura i vokal

Frontmen benda. Pesme svih žanrova interpretira na izuzetan način. Veoma je pozitivan, pravi majstor stimunga i vrhunske atmosfere. Često će povesti kolo na vašem veselju i pokazati izuzetne igračke sposobnosti. Uvek raspolozen za druženje i dobru zabavu a uz sve to i veliki profesionalac koji uz mnogo pevačkog iskustva zna šta je potrebno za vaš nezaboravan provod.

Dragoljub, frontmen

Ovu devojku krase izuzetne glasovne sposobnosti, a njena specijalnost je izvođenje najzahtevnijih pesama poznatih ženskih izvođača. Njen osmeh i vedrina su tu da vam ulepšaju provod.

- Slađana, vokal